Feest !

tiffodesignbeGeen categorie

Veerle en Pieter

tiffodesignbeGeen categorie

In het voorjaar mochten we het huwelijk van Veerle en Pieter fotograferen. Een heel warm koppel en dito familie waar we een fantastische dag mee beleefden!

Black & White

tiffodesignbehuwelijk, koppelshoot, wedding, zwartwit

Dat het een speciaal huwelijk zou worden die zaterdag, dat had ik verwacht, maar dat het zo af zou zijn … Alles werd tot in de puntjes voorbereid, alles in thema zwart-wit. Voor een fotograaf die houdt van zwart-wit fotografie natuurlijk een cadeau! Daarom ook een kleine selectie in zwart-wit van dit schitterende, liefdevolle koppel! Proficiat Jessica & Christophe, het was een plezier om met jullie te mogen werken.

Share this Post

Huwelijksbeurs Brugge

tiffodesignbeGeen categorie

Net zoals de vorige jaren staan we terug op de huweijksbeurs in de Beurshalle te Brugge. Je kunt er ons bezoeken op vrijdag 7 oktober van 19u tot 22u, zaterdag 8 en zondag 9 oktober van van 13u30 tot 18u30. Uiteraard kijken we uit naar nieuwe klanten, maar ook naar de koppels waarmee we reeds samenwerken om nog even een stavaza et bespreken rond hun grote dag! Allen welkom !

Venetië

tiffodesignbehuwelijk, internationaal, koppelshoot, trash the dress, wedding

Deze zomer hadden we het geluk een huwelijk te fotograferen in een wereldstad. Eén van de meest romantische plaatsen in Italië. Onder een stralende zon genoten we niet alleen van een gondeltocht en het gekende San Marco plein met de duiven maar ook van de tal van andere idyllische plaatsjes in de stad, ideaal als decor om huwelijksfoto’s te maken …