Wanddecoratie

CANVAS
Eén van de meeste gekende en voorkomende manieren om je eyecatcher een plaats te geven in jullie interieur. Canvas kan op héél wat formaten op maat én in verschillende diktes.

METAL DIBOND
Je lievelingsfoto op aluminium.. De foto word rechtstreeks op het aluminium gedrukt. Metal Dibond zorgt voor een hoge kwaliteit op 3mm dikke aluminum plaat. Met een metal dibond kies je voor een innovatieve, moderne wanddecoratie. Deze is mogelijk op elk gewenst formaat !
Tevens zijn er enkele verschillende printopties die we jullie kunnen aanbieden.

ROND
Anders, eigenwijs en opvallend!
Een high end print op een prachtig fris hoogglans wit paneel of juist stoer op een hand-craft beton?
De hoogglans Wit heeft een luxe frisse uitstraling. De stoere beton versie, daarin zit heel wat authenticiteit. Elke beton wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Zo heb je met ROND. een design product in handen, voorzien van jouw eigen foto, wordt het een uniek onderdeel van jullie interieur.

ACRYLLIC
Geef je kleurenfoto de uitstraling die ze verdient met deze bedrukking op acryllic.. Glashelder en catchy !

FRAMES
Op ieders maat en naar ieders smaak. Onze kaders zijn handmade, wat wil zeggen dat ze in elke gewenste kleur of met elk profiel kunnen gemaakt worden. Graag nog met een passe-partout , ouderwetse vintage kaders of liever strak, industrieel … Bij elke foto en interieur voorzien we een passende omlijsting!