op de kast

FRAMEBOX
De framebox is zowel een box als een fotokader. In de box zit een aantal foto’s na elkaar, en door de kader zie je de eerste foto. Zo kan je regelmatig een nieuwe foto vooraan plaatsen. De framebox kan aan één kant glas hebben of aan beide kanten, zodat je het op een centrale plaats kan zetten waar je zowel de voorkant als de achterkant kan zien en dus 2 foto’s zichtbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar op maat van 10x10cm tot 30x70cm. Ook de diepte – en dus het aantal kaarten – kan op maat Kom je op een later tijdstip opnieuw foto’s laten maken, dan kan je nieuwe foto’s toevoegen aan je box. Heel wat koppels die bij ons trouwden hebben ondertussen een box met eerste foto’s van hun verloving, hun trouwfeest en vullen die ondertussen aan met foto’s van hun kinderen die hun lentefeest of communie doen.

BLOKKADER
Kader kan in elk formaat en in elke maat tot 30X40 cm als het dient om zelfstandig te staan. Door het brede frame kan het zo stevig op de kast worden geplaatst. Grotere maten zijn ook mogelijk, maar dan met ophanging. Verkrijgbaar in kleur naar keuze, dus volledig aanpasbaar aan uw interieur.

SLIDER MET DIBOND
Slider met één of twee gleuven, waarin foto’s afgewerkt op dibond wordt geplaatst. De slider kan in de gewenste lengte en afhankelijk van het aantal foto’s in de slider worden geplaatst. Volledig in kleur zelf te kiezen.

FOTO OP BLOK
Modern en strak design, waarbij de foto wordt gelamineerd en op een houten blok wordt aangebracht. De rand van het blok kan in kleur naar keuze en kan dus volledig worden aangepast aan het interieur. Formaten kunnen van 10X10 cm tot 25×50 cm/30X45 cm.

KADER OP MAAT
Modern en strak , sierlijk elegant, tijdloos eenvoudig … kaders kunnen op allerlei manieren handgemaakt tot stand komen. Kies de gewenste dikte, het profiel, kleur … eventueel met inscriptie.