Hieronder vind je een aantal reacties van onze “modellen”. Wij hopen jullie recensie hier binnenkort aan toe te voegen !

Een fotoshoot om nooit te vergeten!
Een prachtige herinnering van ons zwanger buikje en trotse grote zus.
Ook in het moederhuis leverde Tiny prachtig werk …
We kregen dan ook veel reacties op het prachtige geboortekaartje !!
We werden telkens met raad en daad bijgestaan. Een foto’tje meer of minder … niets was Tiny te veel! Ook grote zus voelde haar goed tijdens deze fotosessies! We kijken al uit naar de volgende shoot.

Fam. Van Belle – Maes – augustus 2016

“Heel spontaan, niet geforceerd, gewoon zoals we zijn.”

Aan onze huwelijksdag hebben wij een schitterende herinnering aan de fotoshoot. Onze fotoshoot was het moment van ons even alleen, samen met Tiny en onze videograaf hebben we heel wat afgelachen, wat ervoor zorgt dat we met een spontane stralende lach op onze foto’s staan. Tiny zorgde voor sfeer en gezelligheid en zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. No stress! Ook gedurende de dag hebben wij niet gemerkt dat Tiny er was. We zijn dan ook super verrast van de vele schitterende foto’s. Heel spontaan, niet geforceerd, gewoon zoals we zijn.
Het enthousiasme van Tiny zorgde er ook voor dat we het aandurfden om op een “andere” locatie te gaan. Een echte aanrader, ook voor wie schrik heeft van fotografen want bij Tiny vergeet je het fototoestel gewoon en is het gewoon een sfeervol moment. Wij zijn laaiend enthousiast, en als er kindjes van komen, dan weten wij al wie onze kleine spruit mag fotograferen!

Een laaiend enthousiast koppel dat stiekem uitkijkt naar de video om het moment van de fotoshoot te herbeleven.

Davy en Eline – 16 juli 2016

 

De reacties op onze uitnodigingen zijn zeer positief.
Zowel de familie, vrienden en collega’s van ons beiden vinden het super mooi. Het plaatje klopt helemaal.Emoji
Er hebben er al gezegd amai als de uitnodigingen al zo mooi zijn wat gaat dat dan zijn op de trouwdag.
Goed hé. Nogmaals ne dikke proficiat en ne dikke merci voor het schitterend werk dat je al geleverd hebt.

Inge & Xavier

Bij Tiffo Design vonden we wat we nodig hadden voor onze geboortekaartjes (2), communiefoto’s en familieshoot. Van idee tot het eindresultaat werden we met raad en daad bijgestaan. Niets was te veel en er was een enorme flexibiliteit. Het fotograferen van onze kids was een waar festijn. Gedreven en vol enthousiasme zorgde Tiny ervoor dat onze kinderen zich thuis voelden en zo prachtige, natuurlijke foto’s werden gemaakt voor onze projecten. We zijn blij Tiffodesign te kennen en kijken nu reeds uit naar toekomstige fotoreportages voor de nog aankomende communies!
Fam. Van Ossel