Geboortekaartjes

Jullie verwachten een baby! Prachtig nieuws en één van de mooiste momenten uit jullie leven. Laat dit vastleggen op foto en kies voor een persoonlijk geboortekaartje. We maken kaartjes waarbij de baby zelf op het kaartje staat, maar uiteraard is het ook mogelijk een kaartje te maken met foto’s van grote broer(s) en/of zus(sen). Samen met jullie bekijken we jullie wensen en werken we een origineel kaartje voor jullie uit.

DIGITAAL DRUKWERK
De geboortekaartjes worden digitaal gedrukt. Evnveloppen worden jullie vooraf bezorgd, zodat alles in gereedheid kan worden gebracht tegen de geboortedatum aan.
Het kaartje kan in de vorm van een drieluik, dubbele kaart, lang smal, breed … volledig op maat en dus volledig zoals jullie het zelf willen!

PRAKTISCH
Rond 5-6 maanden zwangerschap neem je contact met ons op en maken we een afspraak om voorbeelden te bekijken, ideetjes op te doen en jullie specifieke wensen te bespreken. We maken met jullie gegevens een persoonlijk ontwerp zodat je vooraf precies weet hoe je kaartje er zal gaan uitzien. Van zodra de baby geboren is geef je ons een seintje en spreken we af wanneer de fotosessie kan plaatsvinden, dit kan de dag zelf of de volgende ochtend, afhankelijk van het tijdstip waarop je baby geboren werd en hoe jij je op dat moment voelt. Binnen de 24u na de fotosessie kunnen jullie de kaartjes bij ons ophalen of leveren we ze bij jullie in het ziekenhuis. Uiteraard kunnen wij ook geschenkjes voor meter en peter, grootouders maken en meeleveren met de geboortekaartjes.