“De mooiste dag uit jullie leven, verdient de mooiste herinneringen in beeld ”

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Een dag die heel wat voorbereiding vraagt en die jullie samen tot dé dag van jullie leven willen maken! Als fotograaf is het een genoegen om te mogen deel uitmaken van deze dag. Al meer dan 15 jaar maken we huwelijksreportages in heel Vlaanderen en ook buiten de landsgrenzen. Samenwerken met mensen is onze passie en nog het allerliefst op emotionele, feestelijke en belangrijke momenten in hun leven.

EIGEN STIJL EN VISIE
Jullie trouwdag is heel persoonlijk en daarom ook uniek. En dat geldt ook voor jullie trouwfoto’s. Als huwelijksfotograaf maken we niet zomaar beelden. We gaan op zoek naar leuke ideeën, creativiteit, de juiste compositie. We drukken op het juiste moment af en zorgen dat jullie niet gewoon op de foto staan, maar dat jullie strálen op jullie trouwfoto’s. En dit geheel in de stijl van jullie keuze!

DE KLIK
Op de dag van jullie huwelijk zijn we er vooral om mooie foto’s te maken, maar maken we ook deel uit van jullie entourage. Discreet aanwezig zijn, maar op de juiste momenten toch zorgen voor de nodige actie om die spontane beelden te maken.
Daarom zitten we vooraf graag samen, zodat we kunnen zien of het ‘klikt. We bespreken dan wat jullie in gedachten hebben en wat jullie verlangen van jullie fotograaf. Het ene koppel wil graag een tijdloos album, terwijl anderen de beelden liever digitaal hebben … No limits!

SPONTANE FOTOGRAFIE
We horen vaak op voorhand “ik pak niet op foto”, “wij hebben dat nog nooit gedaan”, “wij zijn allebei niet fotogeniek”. Geloof ons: de meeste koppels die wij gefotografeerd hebben, hadden geen ervaring en kwamen met deze bezorgdheid naar ons toe. Wij zorgen er subtiel voor dat jullie spontaan in beeld komen! We zoeken steeds een evenwicht tussen onopvallend aanwezig zijn (jawel, we maken ook héél wat onopgemerkte foto’s) en initiatief te nemen als we voelen dat iets té mooi is om niet vast te leggen!


Albums
Ontwerp & Drukwerk
Trash the dress
Bekijk hier heel wat beelden uit onze huwelijksreportages