Huwelijksalbum

Ik word er altijd warm van als ik kleine kinderen hoor vertellen “Ik heb het album van mama en papa hun trouw gezien, een echte dure boek hé, zo sjiek zo …” Het mooiste bewijs dat beelden op een scherm niet een evengrote indruk nalaten als het échte naslagwerk … “maar ik moest wel voorzichtig zijn, en mocht enkel kijken aan de grote tafel …”

EEN TASTBARE HERINNERING AAN JULLIE GROTE DAG
Al jullie mooie momenten herbeleven in een stijlvol album zorgt ervoor dat jullie telkens jullie dag herbeleven. Samen een album inkijken op papier is een compleet andere beleving dan te kijken op een scherm. Wij ontwerpen jullie album met duurzame materialen en werken het met de grootste zorg af. Er is een heel ruime keuze tussen kaften, kleuren, papiersoorten. Volledig naar jullie wensen samen te stellen, ontwerp op maat : helemaal HOE JULLIE HET WILLEN.

LAYOUT INKIJKEN 
Jullie album wordt ontworpen met de grootste zorg, in lijn met de stijl die we vooraf hebben afgesproken en in de stijl van jullie feest zelf. Maar wij willen dat het voor jullie helemaal perfect is en daarom sturen we jullie vooraf de layout van het album door, zodat indien gewenst nog kleine correcties kunnen worden uitgevoerd. Pas wanneer alles op punt staat, sturen we het het definitieve ontwerp naar de drukker. Zo zijn we zeker dat jullie trouwalbum exact wordt zoals jullie hem verlangden.

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS … 
Hoogwaardige en duurzame materialen voor generatielange herinneringen. Naadloos openvallende bladen met gedrukte foto’s over de gehele breedte.

OUDERBOEKJES
Naast jullie album is het ook mogelijk om voor jullie ouders verkleinde versies van het album te voorzien: ouderboekjes. Ze kunnen een exacte kopie zijn van jullie album, maar ook een selectie van jullie mooiste beelden. Ook hier weer met de grootste zorg en afwerking en tal van mogelijkheden in uitwerking. Bekijk hier een selectie.